Ученически игри 2019/2020 в район „Изгрев“

Приключи първият етап на Ученически игри – Районно първенство в район „Изгрев“.

При стройна организация и с подкрепата на учителите по физическо възпитание и спорт, протекоха ученическите игри по тенис на маса, волейбол и баскетбол.

Първо място по тенис на маса е за учениците от 119 СУ „Акад. Михаил Арнаудов“, а второ получават отбора на СПГЕ „Джон Атанасов“. Първенството по тенис на маса протече с любезното съдействие на ръководството на 119 СУ, чиято база ползваха юношите (IXX клас) за играта по тенис на маса.

Първенци по баскетбол във възрастова група VVII клас (момчета) са 119 СУ „Акад. Михаил Арнаудов“, юношите XIXII клас от същото училище взеха първо място в своята възрастова група, както и по – малките им съученици VIIIX клас.

Палмата на първенството по волейбол за възрастова група VVII клас (момчета) отново е в 119 СУ, при юноши VIIIX клас наградата също е в 119 СУ и VIIIX клас (девойки), възпитаници на 119 СУ, грабват първо място.

Първенствата по волейбол и баскетбол се проведоха с любезното съдействие на 105 СУ „Атанас Далчев“, чийто физкултурен салон ползваха участниците.

Ръководството на СО – район „Изгрев“ изказва своите благодарности на директорите на училища, учителите – ръководители и разбира се, на всички участници за перфектната организация и вдъхновяващото участие!

 

uch. igri1 

uc. igri 2

uch.  igri3

uch. igri4

uch.igri5

uch.igri 6