Новини

Oбучение и турнир по тенис на корт

Столична община – район „Изгрев” организира обучение и турнир по тенис на корт под надслов Тенис на корт за всички! за ученици от 5. до 12. Клас, живеещи и учещи на територията на района. Обучението е за начинаещи в спорта и ще се проведе от 20 април до 27 април 2015 г. на откритите кортове в Национален спортен комплекс „Диана”. Турнирът е за активно спортуващи млади тенисисти и ще се проведе на 28 и 29 април 2015 г. отново в НСК „Диана”. Проектът е финансиран от Програма за изпълнение на Общинска стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта на Столична община и се реализира в подкрепа на инициативата «София - Европейска столица на спорта през 2018 г.»

Добро настроение, ползотворно участие и награди очакват участниците в проекта!

SO-plakat

Съобщение

Уважаеми граждани,

Уведомяваме Ви, че всеки последен понеделник на месеца от 16.00 до 17.00 часа в административната сграда на район „Изгрев” (ул. „Атанас Далчев” № 12, ет. ІІ, Приемна), общинските съветници от ПП „ГЕРБ” в Столичен общински съвет – г-жа Малина Едрева и г-н Николай Стойнев, ще провеждат срещи с граждани от район „Изгрев”.

В случай, че посочените по-горе часове не са удобни за Вас, можете да направите заявка за прием след 17.00 часа на телефон 02 / 970 10 32 (г-жа Стоянова).