Новини

Вторична обработка на зелените площи в район ИЗГРЕВ

На 01.09.2016г. бяха обработени тревните площи и дървесната растителност срещу комари в СО - Район ИЗГРЕВ

Международен фестивал за поп и рок музика - София 2016г

По случай празника на Столицата, на 16 септември, в зала 1 на НДК, ще се проведе традиционното издание на Международния фестивал за поп и рок музика „София 2016. Събитието е част от Календара на културните събития на Столична община.   

За поредна година София Избира своята песен!

Плакат 

snimka board-4x3

Покана за дискусия

Покана за дискусия публично представяне и дискусия по проект за Инвентаризация и експертна оценка на лесопарковата част на парк "Борисова градина", която ще се проведе на 07.09.2016 г. от 17:00 часа в големия салон на втори етаж в сградата на СО на ул."А. Чехов" 16А.

Рехабилитиране на алеите в Борисова градина на територията на "район ИЗГРЕВ"

Започна поетапното рехабилитиране на алеите в Борисова градина, в частта от ул. "Незабравка" до бул. "Пейо К. Яворов". Изпълнен е I етап, включващ част от централната алея в отсечката от ул. "Незабравка" до тенис кортовете, подхода от парк-хотел Москва и пространството пред зала "София".С II етап се предвижда цялостното преасфалтиране на останалата част от централната алея.  

alea1

 

alea 2zala sofia

ОБЯВЛЕНИЕ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КОНКУРС С ПРЕДМЕТ: " ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ОБОСОБЕНИ ЧАСТИ ОТ ИМОТИ - ПУБЛИЧНА ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ, ЗА РАЗПОЛАГАНЕ НА ПРЕМЕСТВАЕМИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СО - РАЙОН "ИЗГРЕВ" "

ОБРАБОТКА НА ТРЕВНИ ПЛОЩИ В РАЙОН "ИЗГРЕВ"

СО - РАЙОН "ИЗГРЕВ" СЪОБЩАВА НА СВОИТЕ ГРАЖДАНИ, ЧЕ ЗЕЛЕНИТЕ ПЛОЩИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РАЙОНА СА ОБРАБОТЕНИ ПРЕЗ МЕСЕЦ ЮЛИ 2016г. СРЕЩУ КОМАРИ И БЪЛХИ

 img 20160701 002007

 

08.07.2016